Voor al uw vragen op het gebied van de energie-transitie en duurzaamheidsvraagstukken

             

De alles in één pakketten.

Op deze pagina een overzicht van de totaaloplossingen die worden aangeboden door Energie Advies Emmeloord. Uiteraard is de inhoud van een pakket naar wens van de klant aan te passen. Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben neem dan contact met ons op. Voor de contactgegevens klikt u op één van de hiernaast afgebeelde logo's.


Investeren in duurzaamheidsmaatregelen en energiebesparing voor particulieren:

Voor particulieren is het pakket onder andere uit te breiden met een Energiescan van uw woning waarbij een Energie-index met een maatwerkadvies wordt afgegeven door een landelijk erkend energieadviseur.

Investeren in duurzaamheidsmaatregelen en energiebesparing voor bedrijven:

Voor bedrijven is het pakket onder andere uit te breiden met een Energiescan van uw bedrijf met adviezen die betrekking hebben op energiebesparende maatregelen.

Investeren in duurzaamheidsmaatregelen en energiebesparing voor verenigingen en stichtingen:

Voor verenigingen en stichtingen is het pakket onder andere uit te breiden met een Energiescan van uw onroerend goed met adviezen die betrekking hebben op energiebesparende maatregelen.

Duurzaamheidsmaatregelen kunnen betrekking hebben op de onderstaande investeringen:


Voor wie zijn er subsidie- en financieringenmogelijkheden:

Voor bedrijven, verenigingen en stichtingen zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om de financiering onder te brengen in Crowdfunding projecten en het opstarten van de Regeling verlaagd tarief, ook wel bekend als de Postcoderoos.