Energielabel, duurzaamheid- en besparingsadviezen 

                         


Profiteer samen van vaste lage prijzen 

Hoe hoog is uw energierekening? Enig idee? Waarschijnlijk hoger dan u denkt. Wist u dat u veel geld kunt besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier? Vast wel, maar wist u ook dat u nog veel meer kunt besparen door u met anderen te verenigen? Door samen in te kopen, kan de prijs van energie nog verder omlaag. NL Energiecollectief heeft al voor duizenden deelnemers honderden of zelfs duizenden euro’s op jaarbasis kunnen besparen.   

NL Energiecollectief is uniek in Nederland. Wij zetten ons in voor zowel de zakelijke markt, voor particulieren en ook voor verenigingen en stichtingen en zijn geheel onafhankelijk.  

Dit is NL Energiecollectief 

WIJ zijn een gemotiveerde groep energieadviseurs. Dát is NL Energiecollectief in een notendop. Onze passie: gas en elektriciteit inkopen tegen de scherpste prijs. Daar worden wij blij van en onze deelnemers dus ook.  

NL Energiecollectief ondersteunt particulieren en bedrijven bij het inkopen van elektriciteit en gas. De energiemarkt is complex. NL Energiecollectief wil die markt inzichtelijk maken. Daarom leggen we graag uit wat we doen op een toegankelijke manier. Transparantie is dan ook één van onze speerpunten.  

SAMEN sta je sterk. Een idee waar NL Energiecollectief volledig achter staat. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen op de prijs. Wij zijn er voor iedereen die wil besparen, die inzicht in de energiemarkt wil en die niet houdt van administratieve rompslomp. 

NL Energiecollectief is er voor bedrijven, ondernemers, bedrijventerreinen, stichtingen, branche- en ondernemersverenigingen en natuurlijk voor u als particulier. 

LEVERINGSPRIJZEN van elektriciteit en gas worden voor meer dan 90 procent bepaald door het prijsniveau op de dag waarop een contract met een energieleverancier wordt afgesloten. Het moment van inkopen is dus van groot belang. Door slim om te gaan met de marktontwikkelingen kunt u veel geld besparen.  

De energieadviseurs van NL Energiecollectief weten precies wat er speelt op de energiemarkt. Zij combineren kennis en ervaring en hanteren een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid. Daar profiteert u vervolgens van.

SERVICE bij NL Energiecollectief gaat verder dan alleen een contract afsluiten. Onze specialiteit is continu collectief inkopen in dalen van de markt. Om er voor te zorgen dat de energieleverancier u de juiste tarieven factureert, controleren wij jaarlijks uw facturen. 

Als energiecollectief met een eigen internet portal zijn wij uniek in Nederland. Via uw eigen portal, hebt u altijd toegang tot uw gegevens: inzien van contracten, aanpassen van voorschotten,doorgeven van meterstanden, upload van jaarrekeningen, onbeperkt digitaal archief (altijd uw energiezaken bij de hand)  en veel meer. En dat allemaal binnen bereik met één muisklik.