Energielabel, duurzaamheid- en besparingsadviezen 

                         

Welkom op de website van Energie Advies Emmeloord

Energie Advies Emmeloord houdt zich onder andere bezig met het geven van maatwerkadvies voor duurzaamheidsinvesteringen en het opstellen van energie-indexen en afmelden van energielabels voor woningen (EPA-W). Daarnaast kan ik u begeleiden voor het aanvragen van een energielabel voor de utiliteit zoals winkels, bedrijfspanden en kantoren. Als belangrijke aanvulling nu ook een energieverbruik-check. Aan de hand van de uitkomst krijgt u onafhankelijk advies omtrent uw verbruik en kan ik u een concurrerend voorstel doen voor een nieuw energiecontract. Voor extra informatie klik op het tabblad Energiecontracten.

Energie Advies Emmeloord is opgericht door Marinus de Vries. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van installaties en bouw, ben ik voor u de juiste partner als u op zoek bent naar een landelijk erkend EPA adviseur voor het uitbrengen van energieadviezen voor particulieren, verenigingen en de klein zakelijke markt.

Energie Advies Emmeloord kent de markt en is door concurrerende prijzen een interessante partner voor deze markt.

Behalve energie-indexen en energielabels kan ik u ook voorzien van adviezen ten behoeve van investeringen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Met professionele partners op het gebied van installatie, onderhoud, isolatie en subsidieadviezen kan ik maatwerk aanbieden waarmee u een verantwoorde investering kunt doen. 

Installateurs en investeerders in zonnestroominstallaties kan ik ondersteunen bij het ontwerpen en onderbouwen van de installaties, met behulp van professionele software, PV*SOL en kennis van de markt.                   Energie Advies Emmeloord is een gediplomeerd, landelijk erkend en geregistreerd Solar-Specialist. De opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt.

Energie Advies Emmeloord heeft een aantal Turn-key pakketten samengesteld om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen bij de uitvoering van uw duurzaamheidsinvestering. In de pakketten zijn alle werkzaamheden opgenomen om uw investering van begin tot het einde, dus vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering in goede banen te leiden. Voor meer informatie over deze pakketten klikt u op deze link TotaaloplossingenWilt u meer weten over subsidies kijkt dan op de pagina Financierings- en subsidiemogelijkheden, daar staan de belangrijkste subsidies die op dit moment gelden zoals bijvoorbeeld EIA, ISDE en SDE voor de zakelijke- en particuliere markt.

Mijn adviezen beperken zich niet alleen tot investeringen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing, ik kan u ook van dienst zijn bij het aanvragen, verzwaren en verplaatsen van een nutsaansluiting. Uiteraard zowel voor de zakelijke en de particuliere markt.    

Bent u op zoek naar begeleiding bij de verbouw van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij mij aan het juiste adres.  

Naast mijn werkzaamheden op het gebied van advisering en begeleiding ben ik actief als docent  binnen het kort beroepsonderwijs. In opdracht van de Stichting KOB, de Kader- en Ondernemersopleiding in de Bouw geef ik onderwijs aan aankomende werkvoorbereiders, projectleiders en zelfstandige ondernemers in de bouw. Om de kwaliteit uit te dragen waar ik voor sta, niet alleen op het gebied van advisering, maar zeker ook op het gebied van onderwijs ben ik geregistreerd bij het CRKBO                                                       (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).